Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Gyümölcs.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Gyümölcs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyumolcs.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyümölcsös receptek

Gyümölcsös receptek

Sok finom, édes, zamatos és egészséges gyümölcs létezik, milyen ételt készíthetnénk belőlük? Oldalamon számos gyűmölcsből vagy gyümölcs hozzáadásával készült ételek, italok receptjeit megtalálod, kólönböző variációban és formában. Számtalan gyümölcsös recept közül választhatsz legyen az málnás, epres, almás, körtés, sárgabarackos, szilvás, áfonyás, meggyes. Válassz kedvedre, amihez jó böngészést kívánok hozzá.

Mezőgazdaság

Mezőgazdaság

A mezőgazdaság a termelőszféra azon ágazata, amely magába foglalja a földművelést (növénytermesztést) és az állattenyésztést. A mezőgazdasági termelés folyhat önellátó, tőkés illetve kollektív keretek között. A mezőgazdasági termékeket önellátásra és eladásra lehet termelni. Az oldal a mezőgazdasággal kapcsolatok fogalmakat (mint pl. a haszonnövények és haszonállatok) továbbá a vállalkozásokat (mint pl. a haszonállat, a haszonnövény és takarmány termesztés, kereskedelem) gyűjti össze.

Növény

Növény

A növények (Plantae) az élőlények egyik nagy, több százezer fajt felölelő csoportja, rendszertani kifejezéssel országa. A növények összessége (a Föld teljes növényzete együttvéve) a flóra. Az oldal a növények általános jellemzőit, a mohákat, a zuzmókat, a harasztokat, a dísz és szobanövényeket, a vízi és szárazföldi növényeket, a trópusi növényeket, a gyógynövényeket, a fűszernövényeket, a zöldségeket, a gyümölcsöket, a növénytermesztést továbbá a növénybetegségeket mutatja be.

Gyümölcs magazin hírek
Megfejtették a durián gyümölcs szúrós szagának titkát
Megfejtették a durián gyümölcs... Megfejtették a durián gyümölcs szúrós szagának titkát szingapúri tudósok – számolt be róla a BBC hírportálja. Három évnyi munka után az öt rákkutatóból álló csoport a világon elsőként készítette el a labdaméretű, tüskés dél-ázsiai gyümölcs genetikai térképét, eredményeik a Nature Genetics című szaklap aktuális számában jelentek meg....
Szardínián termesztettek először sárgadinnyét Európában
Szardínián termesztettek először... Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti: A Földközi-tengeri medence...
Szuperbanán javíthat milliók egészségén Afrikában
Szuperbanán javíthat milliók... Szuperbanán, azaz genetikailag módosított, alfa- és béta karotinnal gazdagított...
Növénytermesztés

Növénytermesztés

Gyűjteményem a növénytermesztést fejti ki részletesen. A növénytermesztés a mezőgazdaság azon ágazata, mely a földműveléssel foglalkozik. Oldalamon ismeretterjesztő írások és cikkek, továbbá cégek és vállalkozások oldalait gyűjtöttem össze. Bemutatom rajta a hasznon növény, a dísznövény és a gyógynövénytermesztést, továbbá a kertészkedést és a növényvédelmet is.

Tuti menü