Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Gyümölcs.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Gyümölcs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyumolcs.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyümölcsös receptek

Gyümölcsös receptek

Sok finom, édes, zamatos és egészséges gyümölcs létezik, milyen ételt készíthetnénk belőlük? Oldalamon számos gyűmölcsből vagy gyümölcs hozzáadásával készült ételek, italok receptjeit megtalálod, kólönböző variációban és formában. Számtalan gyümölcsös recept közül választhatsz legyen az málnás, epres, almás, körtés, sárgabarackos, szilvás, áfonyás, meggyes. Válassz kedvedre, amihez jó böngészést kívánok hozzá.

Mezőgazdaság

Mezőgazdaság

A mezőgazdaság a termelőszféra azon ágazata, amely magába foglalja a földművelést (növénytermesztést) és az állattenyésztést. A mezőgazdasági termelés folyhat önellátó, tőkés illetve kollektív keretek között. A mezőgazdasági termékeket önellátásra és eladásra lehet termelni. Az oldal a mezőgazdasággal kapcsolatok fogalmakat (mint pl. a haszonnövények és haszonállatok) továbbá a vállalkozásokat (mint pl. a haszonállat, a haszonnövény és takarmány termesztés, kereskedelem) gyűjti össze.

Növény

Növény

A növények (Plantae) az élőlények egyik nagy, több százezer fajt felölelő csoportja, rendszertani kifejezéssel országa. A növények összessége (a Föld teljes növényzete együttvéve) a flóra. Az oldal a növények általános jellemzőit, a mohákat, a zuzmókat, a harasztokat, a dísz és szobanövényeket, a vízi és szárazföldi növényeket, a trópusi növényeket, a gyógynövényeket, a fűszernövényeket, a zöldségeket, a gyümölcsöket, a növénytermesztést továbbá a növénybetegségeket mutatja be.

Gyümölcs magazin hírek
Szardínián termesztettek először sárgadinnyét Európában
Szardínián termesztettek először... Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti: A Földközi-tengeri medence legrégebbi sárgadinnyemagjait találták meg Szardínia szigetén. A negyvenhét dinnyemag a Krisztus előtti 2. évezredből maradt fenn. Szardínia nyugati partján, az Oristano-öbölhöz közeli Sa Osa nevű helység egyik bronzkori kútja őrizte meg a sárgadinnyemagokat. A korábbi leletek alapján a...
Szuperbanán javíthat milliók egészségén Afrikában
Szuperbanán javíthat milliók... Szuperbanán, azaz genetikailag módosított, alfa- és béta karotinnal gazdagított...
Málna (Rubus idaeus)
Málna (Rubus idaeus) A málna (Rubus idaeus), magyar népies neve a boldogasszony csipkéje és a himpér, a...
Növénytermesztés

Növénytermesztés

Gyűjteményem a növénytermesztést fejti ki részletesen. A növénytermesztés a mezőgazdaság azon ágazata, mely a földműveléssel foglalkozik. Oldalamon ismeretterjesztő írások és cikkek, továbbá cégek és vállalkozások oldalait gyűjtöttem össze. Bemutatom rajta a hasznon növény, a dísznövény és a gyógynövénytermesztést, továbbá a kertészkedést és a növényvédelmet is.

Tuti menü